Poista henkilökohtainen sisältö puhelimestasi

Jos ostat uuden puhelimen tai haluat muusta syystä hankkiutua eroon nykyisestä puhelimestasi tai kierrättää sen, voit poistaa henkilökohtaiset tiedot ja sisällön seuraavasti.

Poista sisältöä puhelimestasi

Kun poistat henkilökohtaisia tietoja puhelimesta, kiinnitä huomiota siihen, poistatko tietoja puhelimen muistista vai SIM-kortilta.

1. Poista viestit valitsemalla Valikko > > Valinnat > Poista useampi > Valinnat > Valitse kaikki > Valmis. Siirry tyhjennettävään kansioon ja valitse Valinnat > Poista keskustelu > Kyllä.
  2. Poista yhteystietoja valitsemalla Valikko > > Valinnat > Poista useita nimiä > Valinnat > Valitse kaikki > Valmis > Poista.
  3. Poista puhelutiedot valitsemalla Valikko > > Poista puhelutiedot > Kaikki puhelut.
  4. Tarkista, että kaikki henkilökohtainen sisältö on poistettu.