Näppäimet ja osat

Tutustu uuden puhelimesi näppäimiin ja osiin.

Puhelimesi

Puhelimesi näppäimet ja osat:

1. Laturiliitäntä
  2. Kuuloke
  3. Numeronäppäimet
  4. Valintanäppäin
  5. Toimintonäppäin, soittonäppäin
  6. Toimintonäppäin, puhelun lopetus-/virtanäppäin
  7. Kuulokeliitäntä
  8. Kaiutin
  9. Kamera
  10. Taskulamppu
  11. Antennialue
  12. Takakannen avaussyvennys

Lukitse näppäimet valitsemalla Siirry > Lukitse.

Vapauta näppäinten lukitus painamalla ja valitsemalla Avaa.

Vältä antennin alueen koskettamista, kun antenni on käytössä. Antennien koskettaminen vaikuttaa radiolähetyksen laatuun ja saattaa lyhentää akun käyttöikää lisäämällä lähetystehoa käytön aikana.

Älä kytke laitetta tuotteisiin, jotka tuottavat lähtösignaaleja, sillä ne voivat vahingoittaa laitetta. Älä kytke ääniliitäntään jännitelähteitä. Jos kytket ääniliitäntään jonkin ulkoisen laitteen tai kuulokkeen, jota ei ole hyväksytty käytettäväksi tämän laitteen kanssa, kiinnitä erityistä huomiota äänenvoimakkuuteen. Jotkin laitteen osat ovat magneettisia. Laite saattaa vetää puoleensa metallisia materiaaleja. Älä pidä luottokortteja tai muita magneettisia tallennusvälineitä laitteen lähellä, koska niille tallennetut tiedot voivat hävitä.

Jotkin tässä käyttöoppaassa mainitut lisälaitteet, esimerkiksi laturi, kuuloke tai datakaapeli, myydään ehkä erikseen.

Huomautus: Voit asettaa puhelimen kysymään lukituskoodia. Esiasetettu koodi on 12345. Vaihda se yksityisyytesi ja henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseksi. Huomaa kuitenkin, että kun vaihdat koodin, sinun on muistettava uusi koodi, sillä HMD Global ei pysty avaamaan tai ohittamaan sitä.