Gebruikershandleiding Nokia 3310

Download

Nokia 3310

Download

Radiozenders zoeken en opslaan

Sluit een compatibele headset aan. Deze fungeert als een antenne.

Naar uw favoriete radiozenders zoeken

1. Selecteer Menu > .
  2. Selecteer Opties > Autom. afstemmen als u naar alle beschikbare zenders wilt zoeken.
  3. Als u naar een opgeslagen zender wilt schakelen, selecteert u Opties > Zenders en bladert u omhoog of omlaag.
Tip: U kunt ook op een cijfertoets drukken om naar een opgeslagen zender over te schakelen.
Tip: Als u de naam van een zender wilt wijzigen, selecteert u de zender en Opties > Naam wijzigen.