Gebruikershandleiding Nokia 3310

Download

Nokia 3310

Download

Video's

U hebt geen aparte videocamera nodig. Neem videoherinneringen met uw telefoon op.

Een video opnemen

Behalve foto's maken, kunt u met uw telefoon ook video's opnemen.

1. Als u de camera wilt inschakelen, selecteert u Menu > .
  2. Als u de videocamera wilt inschakelen, selecteert u > Videocamera.
  3. Selecteer om het opnemen te starten.
  4. Selecteer om het opnemen te stoppen.
Tip: Hebt u meer ruimte voor uw video's nodig? Plaats een geheugenkaart en uw video's worden direct op de kaart opgeslagen.

De opgenomen video bekijken

Als u de video direct na het opnemen wilt bekijken, selecteert u .

Tip: Als u de video later wilt bekijken, selecteert u Menu > > Opgenomen.