Gebruikershandleiding Nokia 3310

Download

Nokia 3310

Download

Mijn toestel laadt niet op, wat moet ik doen?

Controleer eerst of de lader die je gebruikt wel van stroom wordt voorzien door er een ander toestel op aan te sluiten. Controleer vervolgens of de stroomkabel is beschadigd. Doe hetzelfde met de oplaadaansluiting van je toestel en verwijder mogelijk vuil dat er in zit. Als je hebt gecontroleerd dat alles oké is, zet je je toestel uit en sluit deze aan - als de batterij helemaal leeg is zal het 2-3 minuten duren voordat hij wordt opgeladen. Neem contact op met de netwerkprovider of de winkel waar je het toestel hebt gekocht, als dat niet werkt.