Gebruikershandleiding Nokia 3310

Download

Nokia 3310

Download

Berichten verzenden en ontvangen

Berichten schrijven en verzenden

1. Selecteer Menu > > Bericht maken.
  2. Selecteer Ontvanger toevgn om een ontvanger toe te voegen. U kunt vanuit Contacten of Distributie-lijsten een telefoonnummer invoeren of een ontvanger toevoegen.
  3. Schrijf een bericht in het veld Bericht.
  4. Selecteer Verz..

Schrijfopties

Voor het schrijven van een bericht kunt u in Opties verschillende opties vinden wanneer u zich in het berichtveld bevindt. U kunt smileys en symbolen invoegen of kant-en-klare sjablonen gebruiken. U kunt afbeeldingen toevoegen of berichten wegdoen en deze als concept opslaan.

U kunt vanuit Opties ook het woordenboek inschakelen.

Berichtopties

Wanneer u in uw telefoon een bericht hebt ontvangen, bladert u naar een bericht en selecteert u Opties. Selecteer Oproep om de afzender te bellen. U kunt conversaties verwijderen en de afzender aan een gescreende lijst toevoegen. U hebt ook toegang tot Bericht-instell..