Wi-Fi

Verbind uw telefoon via Bluetooth met andere apparaten.

Wi-Fi inschakelen

1. Druk op de bladertoets en selecteer Instellingen > Netwerk en connectiviteit > Wi-Fi.
  2. Zet Wi-FiAan.
  3. Selecteer Beschikbare netwerken en het gewenste netwerk, typ het wachtwoord en selecteer Verbinding maken.

Gebruik uw telefoon als Wi-Fi hotspot.

Hebt u een netwerkverbinding nodig op uw laptop? U kunt uw telefoon als Wi-Fi hotspot gebruiken.

1. Druk op de bladertoets en selecteer Instellingen > Netwerk en connectiviteit > Internet delen.
  2. Als een telefoon met dubbele SIM-kaart hebt, selecteer dan de SIM die u wilt gebruiken om te delen.
  3. Zet Wi-Fi hotspot aan.

U kunt nu bijvoorbeeld Wi-Fi op uw laptop aanzetten en deze verbinden met de Wi-Fi hotspot op uw telefoon.