Klok

Ontdek hoe u wekker en timer kunt gebruiken om op tijd te komen.

Een alarm instellen

Geen klok in de buurt? Gebruik uw telefoon als wekker.

1. Druk op de bladertoets en selecteer Klok.
  2. Selecteer Nieuw > Tijd, gebruik de bladertoets om de tijd in te stellen en selecteer Opslaan.
  3. U kunt het alarm zo nodig instellen op herhalen of u kunt een naam aan het alarm toewijzen.
  4. Selecteer Opslaan.

Als u een alarm vaak op dezelfde tijd wilt laten afgaan, maar hiervoor niet herhalen wilt gebruiken, blader dan naar het alarm en selecteer AANZETTEN. Het alarm gaat dan af op de door u opgegeven tijd.

Afteltimer

Als u een alarm nodig hebt maar er geen één in de wekker wilt maken, gebruikt u de afteltimer. U kunt bijvoorbeeld timen wanneer uw eitje genoeg gekookt heeft.

1. Druk op de bladertoets en selecteer Klok.
  2. Blader naar rechts naar Timer.
  3. Selecteer INSTELLEN en stel de gewenste tijd in met de bladertoets.
  4. Selecteer STARTEN.

Stopwatch

1. Druk op de bladertoets en selecteer Klok.
  2. Blader naar rechts naar Stopwatch en selecteer STARTEN.
  3. Selecteer Ronde als een ronde is voltooid.

Selecteer ONDERBR > Herstel om de stopwatch te stoppen.