Converter

Wilt u Celsius naar Fahrenheit omzetten of centimeters naar inches? Gebruik de converter.

Eenheden omzetten

1. Druk op de bladertoets en selecteer Eenhedenconverter.
  2. Selecteer het conversietype.
  3. Druk op de bladertoets om een lijst met beschikbare eenheden te openen en selecteer de eenheid die u wilt converteren.
  4. Blader naar de tweede eenheid, druk op de bladertoets en selecteer de eenheid waarnaar u wilt converteren.
  5. Gebruik de nummertoetsen om de waarde op te geven die u wilt converteren. De converter toont automatisch de omgezette waarde.