Naar de radio luisteren

Naar favoriete radiozenders zoeken

Als u naar de radio wilt luisteren, moet u een compatibele headset aansluiten. De headset fungeert als antenne. Problemen oplossen: Als de radio niet werkt, controleer dan of de headset juist is aangesloten.

Druk op de bladertoets en selecteer FM-radio > INSCHAKELEN.

Selecteer om beschikbare radiostations te vinden Stations > Opties > Stations scannen.

Selecteer om een radiostation op te slaan achtereenvolgens Stations > Opties > Toevoegen aan favorieten.

Selecteer om naar een opgeslagen station te gaan achtereenvolgens Stations > Favorieten en het station.

Als u het geluid wilt wijzigen, selecteert u Opties > Volume en drukt u omhoog of omlaag op de bladertoets.

Als u de radio wilt uitzetten, selecteert u UITSCHAKELEN.

Tip: Als u met de luidspreker van uw telefoon naar een radiostation wilt luisteren, selecteert u Opties > Overschakelen naar luidspreker. Houd de headset verbonden.