Op het web browsen

Zoeken op het web

1. Tik op Chrome.
  2. Typ een trefwoord of webadres in het zoekveld.
  3. Tik op trending_flat of maak een keuze uit de voorgestelde overeenkomsten.
Tip: Als de netwerkserviceprovider geen vast bedrag in rekening brengt voor gegevensoverdracht, kunt u een wifinetwerk gebruiken om verbinding te maken met internet en gegevenskosten te besparen.

Uw telefoon gebruiken om uw computer met internet te verbinden

Gebruik uw mobiele internetverbinding om toegang tot internet te krijgen met uw laptop of ander apparaat.

1. Tik op Instellingen > Netwerk en internet > Hotspot en tethering.
  2. Schakel Wifi-hotspot in om uw mobiele internetverbinding te delen via wifi, gebruik USB-tethering voor een USB-verbinding, Bluetooth-tethering voor Bluetooth, of Ethernet-tethering als u een USB-ethernetkabelverbinding wilt gebruiken.

Het andere apparaat gebruikt gegevens van uw abonnement, wat kan leiden tot kosten voor gegevensverkeer. Neem voor informatie over beschikbaarheid en kosten contact op met uw netwerkserviceprovider.