Uw verloren telefoon vinden

Uw telefoon vinden of vergrendelen

U kunt bij verlies van uw telefoon deze op afstand vinden, vergrendelen of wissen als u bent aangemeld bij een Google-account. Op telefoons die zijn gekoppeld aan een Google-account, is de optie Vind mijn apparaat standaard ingeschakeld.

Om de functie Vind mijn apparaat te kunnen gebruiken, moet uw verloren telefoon:

• Ingeschakeld zijn
  • Ingelogd op een Google-account
  • Verbonden met mobiele data of wifi
  • Zichtbaar op Google Play
  • Locatie ingeschakeld
  • Vind mijn apparaat ingeschakeld

Wanneer Vind mijn apparaat verbinding maakt met uw telefoon, ziet u de locatie van uw telefoon en wordt er een melding verstuurd naar de telefoon.

1. Open android.com/find op een computer, tablet of telefoon die verbonden is met internet en meld u aan bij uw Google-account.
  2. Als u meer dan een telefoon hebt, klikt u op de verloren telefoon bovenaan het scherm.
  3. Kijk op de kaart waar de telefoon zich bevindt. De locatie is bij benadering en niet precies zijn.

Als uw apparaat niet kan worden gevonden, toont Vind mijn apparaat de laatst bekende locatie van uw telefoon, indien beschikbaar. Als u uw telefoon wilt vergrendelen of wissen, volgt u de instructies op de website.