Uw telefoon opladen

De batterij opladen

1. Steek een compatibele lader in een stopcontact.
  2. Sluit de kabel aan op uw telefoon.

Uw telefoon ondersteunt de USB-C-kabel. U kunt uw telefoon ook met een USB-kabel vanaf een computer opladen, maar het opladen kan dan langer duren.

Als de batterij volledig is ontladen, kan het enkele minuten duren voordat de batterij-indicator wordt weergegeven.

Ladermodel

Laad uw apparaat op met de HAD-010-lader. HMD Global kan eventueel ook andere accu- of ladermodellen voor dit apparaat beschikbaar stellen. De laadtijd kan verschillen, afhankelijk van de mogelijkheden van het apparaat. Sommige accessoires die in deze gebruikershandleiding worden genoemd, zoals een lader, headset of gegevenskabel, zijn mogelijk apart verkrijgbaar.

Als er geen oplader met de telefoon wordt meegeleverd, laad het apparaat dan op met de gegevenskabel (meegeleverd) of een USB-stroomadapter (mogelijk apart aan te schaffen). U kunt uw apparaat opladen met kabels van derden en met stroomadapters die geschikt zijn voor USB 2.0 of hoger en die voldoen aan toepasselijke regelgeving van het land en internationale en lokale veiligheidseisen. Andere adapters voldoen mogelijk niet aan toepasselijke veiligheidseisen en opladen met dergelijke adapters kan mogelijk leiden tot schade aan uw eigendommen of tot lichamelijk letsel. Het wordt aanbevolen een stroomadapter te gebruiken met een input van 100-240 V ~50/60 Hz 0,35 A en een output van 5,0 V/2 A. Dit geeft een optimaal resultaat bij het opladen van uw apparaat.