Simkaarten en geheugenkaart plaatsen

De kaarten plaatsen

1. Open de sim- en geheugenkaartlade: duw de pin van de kaarthouder in de opening en schuif de houder naar buiten.
  2. Plaats de nanosimkaart in de simsleuf van de houder, met het contactgebied naar beneden gericht.
  3. Als u een telefoon met een dubbele simkaart heb, plaatst u de tweede simkaart in simkaartsleuf SIM2.
  4. Als u een geheugenkaart hebt, plaatst u deze in de geheugenkaartsleuf.
  5. Schuif de houder weer naar binnen.

Gebruik uitsluitend originele nanosimkaarten. Bij gebruik van incompatibele SIM-kaarten kan de kaart of het apparaat schade oplopen en kunnen gegevens op de kaart beschadigd raken.

Wanneer het apparaat niet wordt gebruikt, zijn beide simkaarten tegelijkertijd beschikbaar, maar als één simkaart actief is, bijvoorbeeld wanneer ermee wordt gebeld, is de andere mogelijk niet beschikbaar.

Gebruik alleen compatibele geheugenkaarten die zijn goedgekeurd voor gebruik met dit apparaat. Incompatibele kaarten kunnen de kaart en het apparaat beschadigen, evenals de gegevens op de kaart.

Tip: Als u wilt weten of uw telefoon twee simkaarten kan gebruiken, raadpleegt u het etiket op de verkoopdoos. Als er 2 IMEI-codes op het etiket staan, hebt u een Dual SIM-telefoon.

Belangrijk: Verwijder de geheugenkaart niet wanneer deze door een app wordt gebruikt. Daardoor zou de geheugenkaart namelijk kunnen beschadigen, evenals de gegevens op de kaart.

Tip: Gebruik een snelle microSD-kaart van maximaal 256 GB van een vertrouwde fabrikant.
Opmerking: Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van de geheugenruimte.