Sett inn kortene TA-1596, TA-1599

1. Åpne SIM-kortskuffen: Trykk stiften inn i hullet på skuffen og trekk den ut.
  2. Sett et nano-SIM-kort i spor 1 og enten et ekstra SIM-kort eller et minnekort i spor 2 med kontaktområdene vendt ned.
  3. Skyv skuffen tilbake.

Bruk bare originale nano-SIM-kort. Bruk av inkompatible SIM-kort kan skade kortet eller enheten, og kan skade dataene på kortet.

Begge SIM-kortene er tilgjengelige samtidig når telefonen ikke er i bruk, men når ett SIM-kort er aktivt, for eksempel under et anrop, kan det andre være utilgjengelig.

Sett inn minnekortet TA-1597

Sett inn minnekortet TA-1597
  1. Åpne minnekortskuffen: Trykk stiften inn i hullet på skuffen og trekk den ut.
  2. Sett inn minnekortet i minnekortsporet på skuffen med kontaktområdet vendt nedover.
  3. Skyv skuffen tilbake.

Bruk bare kompatible minnekort som er godkjent for bruk med denne enheten. Inkompatible kort kan skade kortet eller enheten, og kan skade dataene på kortet.

Viktig: Ikke ta ut minnekortet når en app bruker det. Dette kan skade minnekortet og enheten og ødelegge data som er lagret på kortet.

Tips: Bruk et raskt microSD-minnekort som er opptil 512 GB, fra en velkjent produsent.
Merk: Forhåndsdefinert systemprogramvare og apper tar opp en stor del av minneområdet.