Beskytt nettbrettet med ansiktet ditt

Konfigurer ansiktsgjenkjenning

1. Trykk på Innstillinger > Sikkerhet > Ansiktsopplåsing.
  2. Velg hvilken sikkerhetsmetode for opplåsing du vil bruke på låseskjermen, og følg instruksjonene som vises på nettbrettet.

Hold øynene åpne og sørg for at ansiktet ditt er fullt synlig og ikke dekket av noe objekt, for eksempel en lue eller solbriller.

Merk: Det er mindre sikkert å bruke ansiktet til å låse opp nettbrettet enn å bruke et pin eller et mønster. Nettbrettet kan låses opp av noen eller noe med lignende utseende. Ansiktsopplåsing kan fungere dårlig i bakgrunnsbelyste omgivelser, eller når det er for mørkt eller lyst.

Lås opp nettbrettet med ansiktet ditt

Hvis du vil låse opp nettbrettet, slår du bare på skjermen og ser på det fremre kameraet.

Hvis det er en ansiktsgjenkjenningsfeil, og du ikke kan bruke alternative påloggingsmetoder for å gjenopprette eller tilbakestille nettbrettet på noen måte, vil nettbrettet kreve service. Ytterligere kostnader kan påløpe, og alle personopplysningene på nettbrettet ditt kan bli slettet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte nærmeste autoriserte serviceinstitusjon for nettbrettet eller nettbrettforhandleren.