Taster og deler

Ditt nettbrett

Denne bruksanvisningen gjelder følgende modeller: TA-1596, TA-1597, TA-1599.

1. Høyttaler
  2. USB-kontakt
  3. Hodetelefonkontakt
  4. Fremre kamera
  5. Volumtaster
  6. Mikrofon
  7. SIM- og minnekortspor (TA-1596, TA-1599), minnekortspor (TA-1597)
  8. Blits
  9. Kamera
  10. På/av-/låsetast
  11. Høyttaler

Noe av tilbehøret som er nevnt i denne bruksanvisningen, for eksempel lader, hodetelefoner eller datakabel, selges kanskje separat.

Deler og kontakter, magnetisme

Ikke koble til produkter som gir et utgangssignal, da disse kan forårsake skade på enheten. Ikke koble til spenningskilder til audiokontakten. Hvis du kobler andre eksterne enheter eller hodetelefoner enn de som er godkjent for bruk med denne enheten til audiokontakten, må du være spesielt oppmerksom på volumnivåene.

Deler av enheten er magnetisk. Metallmaterialer kan trekkes mot enheten. Ikke plasser kredittkort eller andre kort med magnetiske striper nær enheten i lengre perioder. Kortene kan bli skadet.