Nokia 2.2 brukerveiledning

Download

Endre SIM-kortets PIN-kode

Hvis SIN-kortet kom med en standard SIM PIN-kode, kan du endre den til noe sikrere. Ikke alle nettverks tjenesteleverandører støtter dette.

Velg SIM-pin-kode

Du kan velge hvilke sifre som skal brukes til SIM-kortets PIN-kode. SIM-kortets PIN-kode kan være på 4–8 sifre.

1. Trykk på Innstillinger > Sikkerhet og posisjon > Avansert > SIM-kortlås.
  2. Trykk på Endre SIM PIN under det valgte SIM-kortet.
Tips: Hvis du ikke vil beskytte SIM-kortet med en PIN-kode, slå Lås SIM-kort til Av, og skriv inn den gjeldende PIN-koden din.