Nokia 2.2 brukerveiledning

Download

Nokia 2.2

Download

Gjenopprett opprinnelige innstillinger og fjern privat innhold fra telefonen

Ulykker kan skje – hvis telefonen din ikke fungerer som den skal, kan du gjenopprette innstillingene. Eller hvordan du kan fjerne personlig informasjon og innhold hvis du kjøper en ny telefon eller vil kaste eller gjenvinne telefonen din. Vær oppmerksom på at det er ditt ansvar å fjerne alt privat innhold.

Tilbakestill telefonen

1. Trykk på Innstillinger > System > Avansert > Alternativer for tilbakestilling > Slett alle data (tilbakestill til fabrikkstandard).
  2. Følg instruksjonene som vises på telefonen.