Last ned og oppdater kart

Last ned et kart

Lagre nye kart til telefonen før en reise, slik at du kan bla gjennom kartene uten Internett-tilkobling når du reiser.

1. Trykk på Kart > menu > Kart uten nett > Velg ditt eget kart.
  2. Velg området på kartet og trykk på LAST NED.

Oppdater et eksiterende kart

1. Trykk på Kart > menu > Kart uten nett og kartnavnet.
  2. Trykk på OPPDATER.
Hvis ikonet menu ikke er tilgjengelig, trykk på ikonet for Google-brukerkontoen eller bildet for Google-brukerkontoen.
Tips: Du kan også stille inn telefonen til å oppdatere kartene automatisk. Trykk på Kart > menu > Kart uten nett > settings og bytt Automatisk oppdater kart uten nett og Automatisk nedlasting av kart uten nett til .