Bruksanvisning for Nokia 3210

Download

Nokia 3210

Download

Nødnumre

Viktig: Forbindelse kan ikke garanteres under alle forhold. Du må aldri stole utelukkende på trådløse telefoner for viktige samtaler som medisinsk nødhjelp.

Før du ringer:

• Slå telefonen på.
  • Lås opp telefonskjermen og tastene hvis de er låst.
  • Flytt til et sted med tilstrekkelig signalstyrke.
  1. Trykk flere ganger på avslutningstasten, til startskjermen vises.
  2. Tast inn nødnummeret som gjelder der du befinner deg. Nødnumre varierer fra land til land.
  3. Trykk på ringetasten.
  4. Gi nødvendig informasjon så nøyaktig og tydelig som mulig. Ikke avslutt samtalen før du får beskjed om det.

Det kan også hende at du må gjøre følgende:

• Sette inn et SIM-kort i telefonen.
  • Hvis telefonen ber deg om å oppgi PIN-kode, taster du inn nødnummeret som gjelder der du befinner deg, og trykker på ringetasten.
  • Deaktiver samtalebegrensninger som er aktivert på telefonen, som for eksempel anropssperring, tillatte numre eller lukket brukergruppe.