Bruksanvisning for Nokia 3210

Download

Nokia 3210

Download

Gjenopprette fabrikkinnstillinger

Tilbakestille telefonen

Du kan gjenopprette de originale fabrikkinnstillingene, men vær forsiktig, da denne tilbakestillingen fjerner alle data du har lagret i minnet på telefonen og all tilpassing.

Merk at du er ansvarlig for å fjerne alt privat innhold om du kvitter deg med telefonen din.

For å nullstille telefonen til originalinnstillingene og fjerne alle dataene dine, gå til startskjermen og skriv inn *#7370#. Hvis du blir bedt om det, angir du sikkerhetskoden din.