Bruksanvisning for Nokia 3210

Download

Nokia 3210

Download

Knapper og deler

Telefonen din

Denne Bruksanvisningen gjelder for følgende modeller: TA-1615, TA-1618, TA-1628, TA-1619, TA-1686.

1. Blatast
  2. Mikrofon
  3. Venstre valgtast/Ringtast
  4. Ørepropp/høyttaler
  5. Hodetelefonkontakt
  6. Høyre valgtast/av/på-/avslutt-tast
  7. Kamera
  8. Lommelykt
  9. USB-kontakt

Det kan være at noe av tilbehøret som er nevnt i denne bruksanvisningen må kjøpes i tillegg, for eksempel lader, hodetelefon eller datakabel.

Merk: Du kan stille inn telefonen til å be om en sikkerhetskode. Velg Meny > Innstillinger > Sikkerhet > Tastlås > Sikkerhetskode, og skriv inn en kode. Vær imidlertid oppmerksom på at du må huske koden ettersom HMD Global ikke kan åpne eller overstyre den.

Deler og kontakter, magnetisme

Ikke koble til produkter som gir et utgangssignal, da disse kan forårsake skade på enheten. Ikke koble til spenningskilder til audiokontakten. Hvis du kobler andre eksterne enheter eller hodetelefoner enn de som er godkjent for bruk med denne enheten til audiokontakten, må du være spesielt oppmerksom på volumnivåene.

Deler av enheten er magnetisk. Metallmaterialer kan trekkes mot enheten. Ikke plasser kredittkort eller andre kort med magnetiske striper nær enheten i lengre perioder. Kortene kan bli skadet.