Brukerveiledning for Nokia 5.4

Download

Nokia 5.4

Download

Søke på nettet

Bruk telefonen for å koble datamaskinen til nettet

Det er enkelt å bruke Internett på den bærbare datamaskinen i farten. Gjør telefonen om til en Wi-Fi-sone, og bruk din mobildatatilkobling for å få tilgang til Internett med den bærbare datamaskinen eller annen enhet.

1. Trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Hotspot og tethering.
  2. Slå på Wi-Fi-sonen for å dele din mobile datatilkobling over Wi-Fi, USB-internettdeling for å bruke en USB-tilkobling, eller Bluetooth-internettdeling for å bruke Bluetooth.

Den andre enheten bruker data fra dataabonnementet ditt, som kan resultere i datatrafikkostnader. Ta kontakt med nettverkets tjenesteleverandør for informasjon om tilgjengelighet og kostnader.

Begynn å surfe

Ingen behov for datamaskin – du kan enkelt bla gjennom Internett på telefonen. Få med deg nyhetene, og besøk dine favorittnettsteder. Du kan bruke nettleseren på telefonen til å se websider på internett.

1. Trykk på Chrome.
  2. Skriv inn en nettadresse og trykk på arrow_forward.
Tips: Hvis nettverksleverandøren ikke belaster deg et fast beløp for dataoverføring, kan du bruke et Wi-Fi-nettverk for å koble til Internett for å spare datakostnader.

Søk på nettet

Utforsk nettet og verden utenfor med Google-søk. Du kan bruke tastaturet for å skrive inn søkeordene.

I Chrome,

1. Trykk på søkelinjen.
  2. Skriv inn søkeordet i søkeboksen.
  3. Trykk på arrow_forward.

Du kan også velge et søkeord fra de foreslåtte matchene.