Brukerveiledning for Nokia 5.4

Download

Nokia 5.4

Download

Bruk kameraet som en proff

Lær om kamerainnstillingene

Trykk på menu i Kamera-appen for å lære mer om hver innstilling.

Gjør bakgrunnen på bildet uklart

Hvis du vil være i stand til å endre fokusområdet på bildet ditt etter at du har tatt det og gjøre bakgrunnen på bildet uklart, kan du bruke bokeh-effekten når du tar et bilde. Rediger bildet med Super Portrait Editor og prøv de forskjellige effektene for å gjøre bakgrunnen uklar. Du kan også bruke bokeh-effekten på selfier.

1. Trykk Kamera > Portrett.
  2. Sikt og fokuser, og trykk på panorama_fish_eye.
  3. Velg bildet du nettopp tok. Du ser det nederst til høyre.
  4. Trykk tune > Portrett-redigererr for å redigere bildet ditt.

Ta et nattbilde

Slå på Nattmodus for å ta bilder med høy kvalitet på natten eller i omgivelser med svakt lys. Trykk på Kamera > Natt, og følg instruksjonene på telefonen.