Brukerveiledning for Nokia 5.4

Download

Nokia 5.4

Download

FM-radio

Hvis du vil lytte til radioen, må du koble til et kompatibelt headsett til telefonen. Hodetelefonene fungerer som en antenne. Headsettet kan selges separat.

Lytt til FM-radio

Etter at du har koblet til headsettet, må du trykke på FM-radio.

• For å slå radioen på trykk på play_arrow.
  • For å finne radiostasjoner trykk på more_vert > Skann.
  • For å bytte til en annen stasjon, skyv kanalfrekvensraden til venstre eller høyre.
  • For å lagre en stasjon, trykk på .
  • For å lytte til en radiostasjon med telefonens høyttalere, trykk på . Hold hodetelefonene tilkoblet.
  • For å slå av radioen, trykk på .
Feilsøkingstips: Hvis radioen ikke virker, må du kontrollere at headsettet er riktig tilkoblet.