Brukerhåndbok for Nokia 6300 4G

Download

Nokia 6300 4G

Download

Endre volumet

Justere volumet opp eller ned

Har du problemer med å høre at telefonen ringer i støyende omgivelser, eller er anropene for høye? Du kan endre volumet etter eget ønske.

Hvis du vil endre volumet under et anrop, trykker du rulletasten opp eller ned.

Hvis du vil endre volumet til medieappene, ringetonene, varslene og alarmene, trykker du rulletasten og velger Innstillinger. Rull til høyre til Tilpasning, og velg Lyd > Volum.

Hvis du vil endre volumet når du hører på radio eller musikk, velger du Valg > Volum.