Brukerhåndbok for Nokia 6300 4G

Download

Kopiere innhold

Kopier innhold som er opprettet av deg, mellom telefonen og datamaskinen.

Kopier innhold mellom telefonen og datamaskinen

For å kopiere innhold fra minnet på telefonen, må du ha et minnekort i telefonen.

1. Trykk rulletasten og velg Innstillinger.
  2. Rull til høyre til Lagring, og sett USB-lagring til Aktivert.
  3. Koble til telefonen til en kompatibel datamaskin med en kompatibel USB-kabel.
  4. Åpne filbehandling på datamaskinen din, slik som Windows Utforsker, og gå gjennom telefonen din. Du kan se det lagrede innholdet på telefonen og minnekortet, hvis det er satt inn.
  5. Dra og slipp elementer mellom telefonen og datamaskinen.