Brukerhåndbok for Nokia 6300 4G

Download

Konfigurere og slå på telefonen

Finn ut hvordan du setter inn SIM-kort, minnekort og batteri, og hvordan du slår på telefonen.

Nano-SIM

Nano-SIM
Viktig: Denne enheten er kun laget for bruk med et nano-SIM-kort. Bruk av inkompatible SIM-kort kan skade kortet eller enheten, og kan gjøre lagrede data på kortet uleselige.

MicroSD-minnekort

MicroSD-minnekort

Bruk kun kompatible minnekort som er godkjent for bruk med denne enheten. Inkompatible kort kan skade kortet eller enheten, og kan gjøre dataene på kortet korrupt.

Merk: Slå av enheten og koble fra laderen og andre enheter før du fjerner dekslene. Unngå å berøre elektroniske komponenter når du skifter deksel. Oppbevar og bruk enheten med dekslet på.

Åpne bakdekslet

Åpne bakdekslet
  1. Plasser fingerneglen i det lille sporet nederst på telefonen, løft og fjern dekslet.
  2. Løft ut batteriet hvis det er satt inn.

Sette inn SIM-kortet

Sette inn SIM-kortet
  1. Skyv SIM-kortholderen til venstre og åpne den.
  2. Plasser nano-SIM-kortet i SIM-sporet vendt ned.
  3. Lukk holderen ned og skyv den til høyre til den låses på plass.

Sette inn det andre SIM-kortet

Sette inn det andre SIM-kortet
  1. Skyv SIM-kortholderen til SIM2-sporet til høyre og åpne den.
  2. Plasser nano-SIM-kortet i SIM2-sporet vendt ned.
  3. Lukk holderen og skyv den til venstre til den låses på plass. Begge SIM-kortene er tilgjengelige samtidig når enheten ikke er i bruk, men når det ene SIM-kortet er aktivt, for eksempel under et anrop, kan det andre være utilgjengelig.
Tips: For å finne ut om telefonen din kan bruke 2 SIM-kort, se etiketten på salgsboksen. Hvis det er to IMEI-koder på etiketten, har du en telefon med to SIM-kort.

Sette inn minnekortet

Sette inn minnekortet
  1. Skyv minnekortet inn i minnekortsporet.
  2. Sett batteriet tilbake på plass.
  3. Sett dekselet tilbake på plass.

Slå på telefonen

Trykk og hold nede på-/av-knappen til telefonen vibrerer.

Velge hvilket SIM-kort som skal brukes

1. Trykk rulletasten og velg Innstillinger > Nettverk og tilkobling > SIM-behandler.
  2. For å velge hvilket SIM-kort som skal brukes til anrop, velger du Utgående anrop, og velger SIM1 eller SIM2.
  3. For å velge hvilket SIM-kort som skal brukes til meldinger, velger du Utgående meldinger, og velger SIM1 eller SIM2.
  4. For å velge hvilket SIM-kort som skal brukes til mobildata, velger du Data, og velger SIM1 eller SIM2.