Nokia 5310 – användarhandbok

Download

Nokia 5310 (2020)

Download

Ändra utseendet på startsidan

Välja en ny bakgrund

Du kan ändra bakgrunden på startsidan.

1. Välj Meny > > Displayinställningar > Bakgrund.
  2. Välj Standard, bläddra till bakgrunden du vill använda och välj Visa
  3. Om du gillar bakgrunden trycker du på Välj och väljer sedan hur du vill placera bakgrunden på startskärmen.
Tips! Du kan också använda ett foto som du har tagit eller fått som bakgrund. Välj Meny > > Displayinställningar > Bakgrund > Foton.

Visa datum och tid

Du kan välja att visa datum och tid på telefonens startskärm.

Välj Meny > > Datum och tid > Visa datum och tid > .

Om du vill att telefonen ska uppdatera tiden automatiskt, sätt på Uppdatera tid automatiskt.

Tips! Du kan också ställa in telefonen så att tiden visas även i viloläge. Välj Meny > > Displayinställningar > Snabbvy > .