Nokia 5310 – användarhandbok

Download

Nokia 5310 (2020)

Download

Ställa in och sätta på telefonen

Mini-SIM-kort

Viktigt! Den här enheten är endast avsedd att användas med ett mini-SIM-kort. Användning av inkompatibla SIM-kort kan skada kortet eller enheten och data på kortet kan gå förlorade.
Obs! Stäng av enheten och ta bort laddaren och andra enheter innan du avlägsnar eventuella skal. Undvik att vidröra elektroniska komponenter när du byter eventuella skal. Förvara och använd alltid enheten med skalen på.

Sätta i SIM-kortet

Sätta i SIM-kortet
  1. Stick in nageln i den lilla öppningen längst ned på telefonen, lyft och ta loss bakstycket.
  2. Ta bort batteriet om det är isatt.
  3. Skjut in SIM-kortet i SIM-kortplatsen.

Sätta i det andra SIM-kortet

Sätta i det andra SIM-kortet

Om du har en telefon med dubbla SIM-kort skjuter du in det andra SIM-kortet i SIM2-kortplatsen. Båda SIM-korten är tillgängliga samtidigt när enheten inte används, men när ett SIM-kort är aktivt, till exempel när du ringer ett samtal, kanske det andra SIM-kortet inte är tillgängligt.

Tips! För att ta reda på om din telefon kan använda 2 SIM-kort, se etiketten på försäljningsboxen. Om det finns två IMEI-koder på etiketten kan telefonen använda två SIM-kort.

Sätta i minneskortet

Sätta i minneskortet
  1. Om du har ett minneskort skjuter du in det i minneskortplatsen.
  2. Sätt tillbaka batteriet.
  3. Sätt tillbaka bakstycket.

Slå på telefonen

Tryck och håll ned .