Nokia 5310 – användarhandbok

Download

Nokia 5310 (2020)

Download

Lyssna på radio

Lyssna på dina favoritradiokanaler

1. Välj Meny > .
  2. Sök efter alla tillgängliga kanaler genom att välja OK.

Ändra volymen genom att rulla uppåt eller nedåt. Växla mellan tillgängliga kanaler genom att trycka på Snabbspola framåt eller Spola tillbaka. Spara en kanal genom att välja Alternativ > Spara kanal, ge kanalen ett namn och välja en plats för den. Växla till en sparad kanal genom att trycka på motsvarande siffra på telefonens knappsats. Stäng av radion genom att trycka på stoppknappen.

Tips! Du kan lyssna på radion utan headset som antenn, men om du kopplar in ett headset på din telefon kan radions prestanda förbättras.