Nokia 5310 – användarhandbok

Download

Nokia 5310 (2020)

Download

Knappsats

Använda telefonknapparna

• Välj Meny på startsidan för att se apparna och funktionerna på telefonen.
  • Tryck på bläddringsknappen uppåt, nedåt, åt vänster eller höger för att öppna en app eller funktion. Tryck på bläddringsknappen för att öppna appen eller funktionen.
  • För att gå tillbaka till startskärmen trycker du på slutknappen .
  • Tryck volym upp- eller volym ned-knappen för att ändra volymen på din telefon.
  • Tänd ficklampan genom att trycka bläddringsknappen uppåt två gånger på startsidan. Tryck på bläddringsknappen uppåt en gång för att släcka den. Rikta inte ljuset mot någons ögon.

Låsa knappsatsen

Lås knappsatsen så att du inte oavsiktligt trycker på knapparna: Välj Gå till > Lås knappsats. Du låser upp knappsatsen genom att trycka på avsluta samtal-knappen och välja Lås upp.