Kalenteri

Valitse kalenterin tyyppi

Napauta Kalenteri > dehaze ja valitse, minkä tyyppisen kalenterin haluat nähdä.

Jos olet jo kirjautunut jollekin tilille, kuten Google-tilille, kalenterisi näkyy puhelimessa.

Lisää tapahtuma

1. Napauta Kalenteri-sovelluksessa kohtaa add ja valitse merkinnän tyyppi.
  2. Kirjoita haluamasi tiedot ja aseta aika.
  3. Jos haluat tapahtuman toistuvan tiettyinä päivinä, napauta Ei toisteta ja valitse, kuinka usein haluat tapahtuman toistuvan.
  4. Jos haluat asettaa muistutuksen, napauta Lisää ilmoitus ja aseta aika.
  5. Napauta Tallenna.
Vihje: Jos haluat muokata tapahtumaa, napauta tapahtumaa, napauta kohtaa mode_edit ja muokkaa tietoja.

Poista tapaaminen

1. Napauta tapahtumaa.
  2. Napauta kohtaa more_vert > Poista.