HMD SKYLINE käyttöohje

Tee puhelimesta yksilöllinen

Vaihda taustakuva

Napauta Asetukset > Taustakuva ja kuvake > Taustakuva ja tyyli.

Vaihda puhelimen soittoääni

Napauta Asetukset > Ääni ja värinä > Puhelimen soittoääni SIM1 tai Puhelimen soittoääni SIM2 ja valitse ääni.

Vaihda viestin ilmoitusääni

Napauta Asetukset > Ääni ja värinä > Oletusilmoitusääni.

Määritä ohjelmoitavien näppäinten toiminnot

Ohjelmoitavilla näppäimillä voit esimerkiksi soittaa nopeasti hätäyhteyshenkilöille tai avata sovelluksia.

Napauta Asetukset > Mukautettu painike.

• Jos haluat valita, mitä tapahtuu, kun painat ohjelmoitavaa näppäintä pitkään, napauta Mukautettu painike > Pidä painettuna ja valitse jokin käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Jos valitset Soita hätäyhteyshenkilöille, puhelin kehottaa sinua lisäämään hätäyhteyshenkilöiden tiedot, jos et ole lisännyt niitä vielä. Tämän jälkeen puhelin soittaa ensimmäiselle hätäyhteyshenkilölle, kun painat ohjelmoitavaa näppäintä pitkään. Jos vastausta ei ole, puhelin soittaa seuraavalle hätäyhteyshenkilölle. Puhelun soittamisen lisäksi puhelin lähettää hätäyhteyshenkilöille lähetettävässä viestissä myös sijaintisi linkin.
  • Jos haluat valita, mitä tapahtuu, kun painat ohjelmoitavaa näppäintä kaksi kertaa, napauta Mukautettu painike > Paina kaksi kertaa ja valitse jokin käytettävissä olevista vaihtoehdoista.
  • Jos haluat valita, mitä tapahtuu, kun painat virtanäppäintä kaksi kertaa, napauta Virtanäppäin > Paina kaksi kertaa ja valitse jokin käytettävissä olevista vaihtoehdoista.