Päivitä puhelinohjelmisto

Asenna saatavilla olevat päivitykset

Tarkista saatavilla olevat päivitykset napauttamalla Asetukset > Järjestelmä > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitykset.

Kun puhelimesi ilmoittaa päivityksen olevan saatavilla, sinun tarvitsee vain noudattaa puhelimen näyttöön tulevia ohjeita. Jos puhelimen muisti on lähes täynnä, sinun on ehkä siirrettävä valokuvia ja muita tiedostoja muistikortille.

Ennen päivityksen asentamista kytke puhelin laturiin tai varmista, että laitteen akussa on riittävästi virtaa, ja muodosta yhteys WLAN-verkkoon, koska päivityspaketit saattavat kuluttaa paljon mobiilidataa.