NFC

Jos puhelimesi tukee Near Field Communicationia (NFC), voit muodostaa yhteyden lisälaitteisiin napauttamalla niitä ja soittaa jollekin tai avata verkkosivuston napauttamalla tunnisteita. NFC-toimintoa voidaan käyttää tiettyjen palvelujen ja tekniikkojen kanssa, laitteella voidaan esimerkiksi maksaa napauttamalla. Nämä palvelut eivät ehkä ole käytettävissä omalla alueellasi. Saat lisätietoja näiden palvelujen käytettävyydestä verkkopalvelujen tarjoajalta.

Ota NFC käyttöön

1. Napauta Asetukset > Yhdistetyt laitteet > Yhteysasetukset > NFC.
  2. Ota Käytä NFC:tä käyttöön.

Varmista ennen NFC:n käyttöä, että näyttö ja näppäimet eivät ole lukittuja.

Käytä NFC:tä

NFC-alue on puhelimen takaosassa.

Jos haluat yhdistää puhelimen toiseen puhelimeen tai lisävarusteeseen tai lukea NFC-tunnisteita, napauta toista laitetta tai tunnistetta puhelimen NFC-alueella.

Huomaa: Maksu- ja lipunkirjoitussovelluksista ja -palveluista vastaavat kolmannet osapuolet. HMD Global ei anna mitään takuuta tällaisille sovelluksille tai palveluille eikä ota niistä mitään vastuuta, tuki, toiminnallisuus, tapahtumat tai rahallisen arvon menettäminen mukaan lukien. Laitteen korjaamisen jälkeen lisäämäsi kortit sekä maksu- tai lipunkirjoitussovellus on mahdollisesti asennettava ja aktivoitava uudelleen.

Katkaise yhteys lisälaitteeseen

Jos puhelimen ei tarvitse olla enää yhteydessä lisälaitteeseen, voit katkaista yhteyden.

Napauta lisälaitteen NFC-aluetta uudelleen.

Lisätietoa on lisälaitteen käyttöohjeessa.