HMD SKYLINE käyttöohje

Siirry pääsisältöön
Teemme muutoksia kauppaamme. Voit jatkaa ostosten tekemistä 1. syyskuuta. Sillä välin voit ostaa HMD-puhelimia kumppaneiltamme DNA | Elisa | Gigantti | Verkkokauppa.com
Kaikki laitteet
Download
Download

Päivämäärä ja kellonaika

Aseta päivämäärä ja kellonaika

Napauta Asetukset > Järjestelmä > Päivämäärä ja aika.

Päivitä kellonaika ja päivämäärä automaattisesti

Voit asettaa puhelimen päivittämään ajan, päivämäärän ja aikavyöhykkeen automaattisesti. Automaattinen päivitys on verkkopalvelu, ja sen saatavuus voi vaihdella alueittain ja palveluntarjoajan mukaan.

  1. Napauta Asetukset > Järjestelmä > Päivämäärä ja aika.
  2. Ota Aseta aika automaattisesti -toiminto käyttöön.
  3. Kytke päälle Aseta automaattisesti.

Vaihda käyttöön 24 tunnin kello

Napauta Asetukset > Järjestelmä > Päivämäärä ja aika ja vaihda asetuksen Käytä 24 tunnin kelloa arvoksi käytössä.
Oliko tästä apua?

Hyödyllisiä linkkejä

Ohjelmisto ja päivityksetTäydet tekniset tiedotYmpäristöprofiili
  • Pidä puhelimesi ajan tasalla
  • Näppäimet ja osat
  • Aseta SIM-kortti ja muistikortti paikalleen
  • Lataa puhelin
  • Käynnistä puhelin ja määritä asetukset
  • Käytä kosketusnäyttöä
  • Käytä eSIMiä
Järjestä kalenterisi
  • Päivämäärä ja kellonaika
  • Herätyskello
  • Kalenteri

Set Location And Language