HMD Barbie Phone brukerveiledning

Download

HMD Barbie Phone

Download

Tilgjengelighet

Endre menyvisningen

For å velge hvordan Apper-menyen vises på skjermen, velger du Meny > Innstillinger > System > Hovedmenyvisning og velger 3x3 for å se 9 apper i menyen samtidig eller 1x1 for å se 1 app om gangen. Hvis du velger 1x1, blar du opp eller ned for å bytte mellom apper.

Legg til ICE-opplysningene dine

For å kunne utføre SOS-anrop må du legge til dine ICE (In Case of Emergency – i nødstilfelle)-opplysninger

1. Legg til personopplysningene dine: Velg Meny > Innstillinger > Enhet > ICE-informasjon > Grunnleggende informasjon og Viktig informasjon.
  2. Velg kontaktene som SOS-anrop skal gjøres til: Velg Meny > Innstillinger > Enhet > SOS > ICE-kontakter og legger til ICE-kontakter fra kontaktlisten. Merk at du ikke kan bruke offisielle nødnumre som ICE-kontakter.
  3. Før du kan foreta SOS-anrop, må du aktivere det. Velg Meny > Innstillinger > Enhet > SOS > SOS-innstillinger, og angi SOS-anrop til på.

Utfør et SOS-anrop

Trykk og hold på SOS-anrop-tasten i noen sekunder. Telefonen ringer til den første ICE-kontakten din. Hvis kontakten ikke svarer i løpet av 25 sekunder, vil telefonen ringe den neste kontakten. Den vil fortsatte å ringe kontaktene dine helt til én av dem besvarer anropet, eller når du trykker . Merk: Når SOS-anropet besvares, går telefonen til håndfri-modus. Ikke hold telefonen tett til øret ditt, da volumet kan være svært høyt.