HMD Barbie Phone brukerveiledning

Download

HMD Barbie Phone

Tastatur

Bruke tastene på telefonen

• Velg Meny på startskjermen for å vise apper og funksjoner på telefonen.
  • Trykk på blatast opp, ned, mot venstre eller mot høyre for å gå til en app eller funksjon. Trykk på blatasten for å åpne appen eller funksjonen.
  • For å gå tilbake til startskjermen, trykk .
  • For å endre volumet på telefonen under en samtale eller når du hører på radio, trykk på volumtastene.

Lås tastaturet

For å låse tastene, trykk på hurtigtasten og velg Lås tastatur eller trykk og hold *-tasten. For å låse opp tastene, trykk på rulletasten og velg Lås opp > *.

Skrive med tastaturet

Trykk flere ganger på en tast til bokstaven vises.

Trykk på 0-tasten for å taste et mellomrom.

Trykk på stjernetasten for å skrive et spesialtegn eller skilletegn.

Trykk flere ganger på # for å bytte mellom små og store bokstaver.

Trykk og hold på en nummertast for å skrive et nummer.

For å fjerne et tegn, velger du .