HMD Barbie Phone brukerveiledning

Download

HMD Barbie Phone

Download

Konfigurere og slå på telefonen

Nano-SIM

Viktig: Denne enheten er kun laget for bruk med et nano-SIM-kort. Bruk av inkompatible SIM-kort kan skade kortet eller enheten, og kan gjøre lagrede data på kortet uleselige.
Merk: Slå av enheten og koble fra laderen og andre enheter før du fjerner dekslene. Unngå å berøre elektroniske komponenter når du skifter deksel. Oppbevar og bruk enheten med dekslet på.

Åpne bakdekslet

Åpne bakdekslet
  1. Sett neglen i det lille sporet på toppen av telefonen og løft den litt.
  2. Sett fingerneglen inn i sporet som har dannet seg på siden, og løft for å fjerne dekslet.
  3. Løft ut batteriet hvis det er satt inn.

Sett inn SIM-kortene

Sett inn SIM-kortene
  1. Skyv SIM-kortet inn i SIM-sporet med kontaktområdet vendt ned.
  2. Hvis du har et SIM-kort til, setter du det inn i SIM2-sporet. Begge SIM-kortene er tilgjengelige samtidig når enheten ikke er i bruk, men når det ene SIM-kortet er aktivt, for eksempel under et anrop, kan det andre være utilgjengelig.
Tips: For å finne ut om telefonen din kan bruke 2 SIM-kort, se etiketten på salgsboksen. Hvis det er to IMEI-koder på etiketten, har du en telefon med to SIM-kort.

Sette inn minnekortet

Sette inn minnekortet
  1. Skyv minnekortholderen ned og åpne den.
  2. Plasser minnekortet inn i sporet.
  3. Lukk holderen og skyv den opp til den låses på plass.
  4. Sett batteriet tilbake på plass.
  5. Sett på plass bakdekslet.

Bruk bare kompatible minnekort som er godkjent for bruk med denne enheten. Inkompatible kort kan skade kortet eller enheten, og kan ødelegge dataene som er lagret på kortet.

Viktig: Ikke ta ut minnekortet når en app bruker det. Dette kan skade minnekortet og enheten og ødelegge data som er lagret på kortet.

Tips: Bruk et raskt, opptil 32 GB microSD-minnekort fra en kjent produsent.
Merk: Forhåndsdefinert systemprogramvare og apper tar opp en stor del av minneområdet.

Slå på telefonen

Trykk på og hold den inne.