HMD Barbie Phone brukerveiledning

Download

HMD Barbie Phone

Download

Sende meldinger

Skrive og sende meldinger

1. Velg Meny > Meldinger > + Ny melding.
  2. Tast inn et telefonnummer, eller velg > Kontakter og en mottaker fra kontaktlisten.
  3. Bla ned og skriv meldingen.
  4. Velg Send. Hvis du blir bedt om det, velger du hvilket SIM-kort som skal brukes.

Du kan sende tekstmeldinger som er lengre enn tegnbegrensningen for en enkeltmelding. Lengre meldinger sendes som to eller flere meldinger. Det kan hende at tjenesteleverandøren belaster deg tilsvarende. Tegn med aksenter, andre merker eller noen språkalternativer bruker mer plass og begrenser antallet tegn som kan sendes i en enkeltmelding.