Taster og deler

Telefonen din

Denne bruksanvisningen gjelder følgende modeller: TA-1600, TA-1688.

1. SIM- og minnekortspor
  2. Mikrofon
  3. Høyttaler
  4. Låse opp bakdekslet
  5. Kamera
  6. Flash
  7. Custom/Instant-knapp
  8. Kamera
  9. Ørepropp
  10. Avstandssensor
  11. Volumtaster
  12. Av/på-/låseknapp, fingeravtrykkssensor
  13. USB-kontakt

Det kan hende at noe av ekstrautstyret som er nevnt i denne brukerveiledningen, som lader, hodetelefoner eller datakabel, selges hver for seg.

Deler og kontakter, magnetisme

Ikke koble til produkter som gir et utgangssignal, da disse kan forårsake skade på enheten. Ikke koble til spenningskilder til audiokontakten. Hvis du kobler andre eksterne enheter eller hodetelefoner enn de som er godkjent for bruk med denne enheten til audiokontakten, må du være spesielt oppmerksom på volumnivåene.

Deler av enheten er magnetisk. Metallmaterialer kan trekkes mot enheten. Ikke plasser kredittkort eller andre kort med magnetiske striper nær enheten i lengre perioder. Kortene kan bli skadet.