HMD SKYLINE brukerveiledning

Download

HMD SKYLINE

Download

NFC

Hvis telefonen støtter NFC (Near Field Communication), kan du tappe på tilbehør for å koble dem til og tappe på etiketter for å ringe noen eller åpne et nettsted. NFC-funksjonaliteten kan brukes med bestemte tjenester og teknologier, for eksempel berøringsbetaling med enheten. Disse tjenestene er kanskje ikke tilgjengelige i ditt område. Ta kontakt med nettverksleverandøren hvis du vil ha mer informasjon om disse tjenestenes tilgjengelighet.

Slå på NFC

1. Trykk på Innstillinger > Tilkoblede enheter > Tilkoblingsinnstillinger > NFC.
  2. Slå på Bruk NFC.

Før du bruker NFC, må du sørge for at skjermen og tastene er låst opp.

Bruk NFC

NFC-området er på baksiden av telefonen.

Hvis du vil koble telefonen til en annen telefon eller tilbehør, eller lese av NFC-etiketter, holder du bare den andre enheten eller etiketten inntil NFC-området på telefonen.

Merk: Betalings- og billettapplikasjoner og -tjenester leveres av tredjeparter. HMD Global gir ingen garantier og tar ikke ansvar for slike apper eller tjenester, inkludert støtte, funksjonalitet, transaksjoner eller tap av pengeverdi. Du må kanskje installere og aktivere kortene du har lagt til, samt betalings- eller billettappen etter reparasjon av enheten.

Koble fra det tilkoblede tilbehøret

Hvis du ikke behøver å være koblet til tilbehøret lenger, kan du koble fra tilbehøret.

Trykk på NFC-området til tilbehøret igjen.

For mer informasjon, kan du tilbehørets brukerhåndbok.