HMD SKYLINE brukerveiledning

Download

Oppdater telefonprogramvaren

Installer tilgjengelige oppdateringer

Trykk på Innstillinger > System > Systemoppdatering > Se etter oppdatering for å sjekke om oppdateringer er tilgjengelige.

Følg instruksjonene vist på telefonen din når telefonen din varsler deg om at en oppdatering er tilgjengelig. Hvis telefonen din har lite minne, kan det være at du må flytte bildene og andre ting til minnekortet.

Før du starter oppdateringen, kobler du til en lader eller sørger for at enhetsbatteriet har nok strøm, og kobler til Wi-Fi, ettersom oppdateringspakkene kan bruke opp mye mobildata.