Bruksanvisning for Nokia C02

Download

Nokia C02

Download

Anrop

Utfør en samtale

1. Trykk på phone.
  2. Trykk på dialpad og skriv inn et nummer, eller trykk på group og velg en kontakt du vil ringe.
  3. Trykk på phone.

Svar på et anrop

Hvis telefonen ringer når skjermen er låst opp, trykker du på SVAR. Hvis telefonen ringer når skjermen er låst, sveiper du oppover for å svare.

Avvise et anrop

Hvis telefonen ringer når skjermen er låst opp, trykker du på AVVIS. Hvis telefonen ringer når skjermen er låst, sveiper du nedover for å avvise anropet.