Bruksanvisning for Nokia C02

Download

Nokia C02

Download

Implantert medisinsk utstyr

For å unngå potensielle forstyrrelser anbefaler produsenter av implantert medisinsk utstyr (som pacemakere, insulinpumper og nevrostimulatorer) at det alltid er minst 15,3 centimeter mellom en trådløs enhet og det medisinske utstyret. Personer som har slikt utstyr, bør:

• Hold alltid den trådløse enheten mer enn 15,3 centimeter (6 tommer) fra den medisinske enheten.
  • Den trådløse enheten bør ikke oppbevares i en brystlomme.
  • Holde den trådløse enheten mot øret på motsatt side av det medisinske utstyret.
  • Slå av den trådløse enheten hvis det er grunn til å mistenke at det forekommer forstyrrelser.
  • Følge instruksjonene fra produsenten av det implanterte medisinske utstyret.

Hvis du har spørsmål om bruk av den trådløse enheten din sammen med implantert medisinsk utstyr, tar du kontakt med lege eller annet helsepersonell.