Bruksanvisning for Nokia C02

Download

Nokia C02

Download

E-post

Du kan bruke telefonen til å sende e-post når du er på farten.

Legg til en e-postkonto

Når du bruker Gmail-appen for første gang, blir du bedt om å sette opp e-postkontoen din.

1. Trykk på Gmail.
  2. Du kan velge adressen knyttet til din Google-konto eller trykke på Legg til en e-postadresse.
  3. Etter at du har lagt til alle kontoene, trykker du på TA MEG TIL GMAIL.

Send e-post

1. Trykk på Gmail.
  2. Trykk på create.
  3. I Til-boksen skriver du inn en adresse, eller trykker på more_vert > Legg til fra Kontakter.
  4. Skriv inn meldingsemnet og e-posten.
  5. Trykk på send.