Ändra volymen

Om du har problem med att höra ringsignalen i stökiga miljöer eller om samtalsvolymen är för hög kan du ändra volymen med hjälp av volymknapparna på sidan av telefonen.

Anslut inte enheten till produkter som genererar en utsignal, eftersom denna kan skada enheten. Anslut ingen spänningskälla till ljudkontakten. Tänk på volymnivån om du ansluter en extern enhet eller ett headset som inte har godkänts för användning med denna enhet via ljudkontakten.

Ändra volymen för media och appar

1. Tryck på en volymknapp för att se volymfältet.
  2. Tryck på more_horiz.
  3. Dra skjutreglaget på volymfältet åt vänster eller höger.
  4. Tryck på KLAR.

Sätta telefonen i tyst läge

1. Tryck på en volymknapp.
  2. Tryck på notifications_none.
  3. Tryck på vibration för att ställa in telefonen på att enbart vibrera eller tryck på notifications_off för att ställa in den på tyst läge.