Uppdatera programvaran i telefonen

Installera tillgängliga uppdateringar

Sök efter tillgängliga uppdateringar genom att trycka på Inställningar > System > Systemuppdateringar > Sök efter uppdatering.

När telefonen meddelar att det finns en tillgänglig uppdatering följer du anvisningarna på telefonen. Om telefonen har ont om minne kanske du måste flytta dina foton och annat innehåll till minneskortet.

Innan du påbörjar anslutningen ska du ansluta en laddare eller se till att telefonens batteri är fulladdat och ansluta till Wi-Fi, eftersom uppdateringspaketen kan förbruka mycket mobildata.